Det händer i Solberga

Det blir sällan som man tror

Svårigheterna att arbeta med nya idéer är lätta att underskatta. Det tar alltid mycket längre tid och det dyker alltid upp oväntade problem, sträckan mellan idé och färdigställande är längre än man tror. Och sen måste man också vara beredd med Murphys femte lag, om det funkar har man förbisett något.


För den som möjligen undrar vad som har hänt sen senaste inlägget följer här en kort resumé.


xxx

37 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Kretsloppsbolaget har konstruerat med demoanläggning för odling av fisk och grönt - akvaponik. Där har vi fisktankar med niltilapia och tre olika typer av odlingsbäddar där vi nu mest odlar basilika och koriander.

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot alla som vill komma och titta. Därför har vi gjort en liten film som berättar om anläggningen och hur den funkar.

Gröna Solberga är ett EU-finansierat projekt som drivs av IVL Svenska Miljöinstitutet och Stockholmshem. Syftet är att ge företag möjlighet att visa upp och verifiera sina innovativa produkter och tjänster. Vi har själva satsat tip och pengar på att konstruera anläggningen, Stockholmshem har gjort iordning lokalen och IVL verifierar och stöder med sin kompetens och nätverk.