Det händer i Solberga

I TV4 Morgonnyheter

Uppdaterat: 12 maj 2019

Spännande och kul när TV4 kom på besök och livesände från Solberga.

Vi blev så glada när vi skulle fotograferas efter inslaget

Fantastiskt kul att vara med i direktsändning i TV4 Morgonnyheter. Men lika kul var det att förstå hur lätt och enkelt det genomfördes. Carolin Björnerhag tillsammans med fotograf med kamera och sändningsutrustningen i en ryggsäck kom en timme innan själva sändningen.
133 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Det blir sällan som man tror

Svårigheterna att arbeta med nya idéer är lätta att underskatta. Det tar alltid mycket längre tid och det dyker alltid upp oväntade problem, sträckan mellan idé och färdigställande är längre än man tr

Kretsloppsbolaget har konstruerat med demoanläggning för odling av fisk och grönt - akvaponik. Där har vi fisktankar med niltilapia och tre olika typer av odlingsbäddar där vi nu mest odlar basilika och koriander.

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot alla som vill komma och titta. Därför har vi gjort en liten film som berättar om anläggningen och hur den funkar.

Gröna Solberga är ett EU-finansierat projekt som drivs av IVL Svenska Miljöinstitutet och Stockholmshem. Syftet är att ge företag möjlighet att visa upp och verifiera sina innovativa produkter och tjänster. Vi har själva satsat tip och pengar på att konstruera anläggningen, Stockholmshem har gjort iordning lokalen och IVL verifierar och stöder med sin kompetens och nätverk.